• dsc_0109

  Leserinnlegg: Hva er det som skjer på lille store Frosta?

  Frosta har i dag et mangfold av barnehager, både mht størrelse og beliggenhet. Kvaliteten på disse er bra. Faglig dyktig og kompetent personale er med på å gjøre barnehagetilbudet på Frosta godt. Det er jo slik vi vil ha det. Men hva er det nå som skjer? Har Frosta blitt så stort at vi må bygge en 3-avdelings barnehage i Nordbygda? For pendlerne til Levanger? Vel og bra med omsorg for pendlerne, men hva med dem som bor og arbeider og driver næring på Frosta ? Og hvor blir det NÅ av innsparingen som i utgangspunktet var argumentet for å legge ned grendabarnehagene?

  Les mer
 • ordforere_nett

  Håper på ja fra Frosta

  – Jeg legger ikke skjul på at jeg håper kommunestyret på Frosta fortsatt ønsker Levanger som alternativ etter møtet på torsdag, men nå må vi vente på nytt vedtak, sier ordføreren i Levanger.

  Les mer
 • img_0124-justert

  Leserinnlegg – fra tillitsvalgte

  Intensjonsavtale mellom Frosta og Levanger

  Som observatører med talerett under forhandlingsmøtene mellom Frosta og Levanger, føler vi behov for å komme med følgende kommentar:

  Les mer
 • nett_dsc_1022

  Svar fra spørreundersøkelser

  De to siste ukene har Frostingen gjennomført spørreundersøkelser om kommunesammenslåing blant våre lesere, først i Åsen, deretter i Frosta. Innbyggerne i begge bygdene vil gjerne sørover.

  Les mer
 • dsc_9032

  Mer informasjon enn debatt

  Frosta bibliotek hadde invitert til valgdebatt torsdag 3. september. Turid Haug ønsket alle de seks partitoppene på Frosta, og interesserte innbyggere, velkommen.

  Les mer