torvtak_endret

Fossli as

Kontakt

Om Fossli as

Vi kan torvtak og jord!

Vårt hovedprodukt er produksjon av torvtak hvor vi leverer ferdige torvtak som grønt dekke, eller torvtak som løsvare rett på tak med våre spesialbiler. Men også plen på rull.

 

Til privatpersoner tilbyr vi:

  • Dekkbark
  • Blomsterjord
  • Torvfri hagejordk
  • Plenjord

i henger/bulk

Vi selger selvsagt våre torvtakprodukter til private, ta kontakt for tilbud. Angående transport har vi gode forbindelser, slik at torvtaket kommer trygt frem.

Åpningstid er hverdager 07.30-15.30

 

TORVFRI HAGEJORD er en nyhet i vårt produktsortiment.

Torvfri hagejord består kun av kompost fra hagen, hjemmet og skogen rundt oss. Dette er restmaterialer som er kompostert og omdannet til god hagejord.

Vår torvfrie hagejord trenger mer næring, og det kan ordnes ved å gjødsle samtidig som du planter. Vi kan tilby både kugjødselkompost og hønsegjødsel hos oss. Du kan også blande vår torvfrie hagejord med annen næringsrik masse om du har tilgang på det.

Det er flere grunner til å bruke kompost i hagen. Mikroorganismen i kompost er gunstig for jorda, og en god kompost virker også sykdomsforebyggende for planter.

Vi bruker kompost som tilsats i mange av våre produkter. Har du spesielle ønsker, er det bare å ta kontakt. Kanskje har vi akkurat det du er ute etter.